Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.....ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ BLOGS

Τα διαπλεκόμενα και οι υποτελείς δημοσιογράφοι και καναλάρχες με την αρωγή της γελοίας κυβέρνησης που ασκεί την εκτελεστική εξουσία σε αυτή τη ρημαδοχώρα έκαναν πραγματικότητα την εξαγγελία τους:μετά την ψήφιση του Σ/Ν του Υπ.Δικαιοσύνης περί αρσης της ανωνυμίας των blogs και δίωξη των διαχειριστών τους ακόμη και για πλημμεληματικού χαρακτήρα πράξεις,ακολούθησε η αναστολή λειτουργίας του μεγαλύτερου σε επισκεψιμότητα blog στην Ελλάδα,του troktikou(www.troktiko.blogspot.com). Το χρονικό της φαυλότητας μπορεί εύκολα να το αναζητήσει ο καθένας στο internet.Εμεις σαν ένδειξη συμπαράστασης στα παιδιά του troktikou δημοσιεύουμε την τελευταία τους ανάρτηση και δηλώνουμε κατηγορματικά στους πάσης φύσεως τιμητές της εξουσίας και λοιπούς καρεκλοκένταυρους πως ΟΣΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ

Εδώ η ανάρτηση:
http://viotia.blogspot.com/2009/08/blog-post_5745.html

tony_bv

1 σχόλιο:

  1. Έλα Wallace coolαρε σου χω νέα...

    http://universalreporters.blogspot.com/2009/08/h.html


    Η λέξη ''troktiko''δεν είναι διόλου τυχαία.Μάλλον είχαν δει μπροστά!!!

    Αποσπασμα της προκήρυξης του τροκτικού....

    Ήρθε η ώρα να ανοίξουν όλοι από ένα blog και να τάσσονται κατά του πολιτικού και εκδοτικού κατεσημένου που λυμαίνεται τον τόπο.

    Κλείνει ένα και ανοίγουν δέκα.

    Μόνο που αυτό που θα ανοίξουμε σε λίγες ώρες θα είναι πολύ πιο ισχυρό από το προηγούμενο. Το δυσάρεστο γιαυτούς είναι ότι δεν μπορούν να το κλείσουν.
    Έπαιξαν και έχασαν! Δεν είμαστε ένας είμαστε πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή