Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ…ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚOΝΑ!


Αν ακούσετε τους στίχους των δύο τραγουδιών και ύστερα ζητήσω να σχολιάσετε...

...το 95% θα τους χαρακτηρήσει ΘΛΙΜΕΝΟΥΣ !!! 
εγω θα τα τους χαρακτηρήσω ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ!!!


''Η θλίψη είναι ένας τόπος που πατούν πολλοί,  μα λίγοι κατοικούν εκεί τόσο λίγοι που αν η χαρά των υπολοίπων δεν ήταν ψεύτικη… θα ζούσαμε σε ένα χαρούμενο κόσμο!!!''






Δεν είμαι θλιμμένος απλά είμαι λίγο πιο ειλικρινής από τους υπόλοιπους !
Λες και δεν το βλέπεις? Δεν βλέπεις την θλίψη στο πρόσωπο τους αμέσως μετά το χαμόγελο? 

…Όλα για την εικόνα !!! Η ειλικρίνεια πωλείτε ,τα συναισθήματα πωλούνται και τα πιστεύω  όλα για όλα για μια καλύτερη εικόνα… !!!
Και είναι της μόδας όλα αυτά!!! Και γίναν της μόδας οι κυκλοθυμικοί !!! όλοι λένε πως είναι κυκλοθυμικοί και εγώ σας λέω οι περισσότεροι δεν είδατε ποτέ πραγματικά κυκλοθυμικό άνθρωπο! …αλλά μόνο αυτούς που κρύβουν την θλίψη τους ,ψεύτικους και φοβισμένους ανθρώπους δηλαδή αδύναμους και ψευτοχαζοχαρούμενους  πραγματικά αρνητικούς σε κάθε ερέθισμα γύρο τους ! ανθρώπους που σχεδόν πάντα θέλουν να απασχολούν το μυαλό τους με οποιαδήποτε παπαρ/ά δεν τους προκαλεί προβληματισμό!

Δεν είναι θέμα χαράς και θλίψης έτσι κι αλλιώς όλοι κάπου ενδιάμεσα ζουν κανείς δεν κατοικεί στην λύπη! Είναι θέμα ειλικρίνειας :

‘’Όταν μια παρέα είναι μεγάλη σε αριθμό γιατί είναι όλοι χαρούμενοι? Και ύστερα …σιγά σιγά που μένουν 3 ή και 2 γιατί θλίβονται???’’

‘’Γιατί οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να διασκεδάζουν πάντα με πολλούς ανθρώπους μαζί? Ενώ θέλουν να μοιράζονται την θλίψη τους με λίγους?’’

ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ…ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚOΝΑ! Αισθανόμαστε ασφάλεια αν πουλάμε στους πολλούς εικόνα !!!!!!!!! ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ… μες την μοναξιά μας την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΙΑ!!!  Γιατί και να αγγίξει κάποιος την εικόνα μας… αυτή δεν νιώθει τίποτα ! ενώ ταυτόχρονα το εγώ βιώνει την μέγιστη μοναξιά !

Υ.Γ.
Λόγος δεν μου πέφτει  βάψου κλόουν, ντύσου καρνάβαλος, Σήκωσε το κεφάλι τόσο ώστε να μην με βλέπεις, φόρα το χαμόγελο του ευτυχισμένου, κρύψε την θλίψη σου στην μόδα του κυκλοθυμικού, ψώνισε και κάτι καλό για να μου δήξεις ! και γύρνα σπίτι όπως ακριβώς βγήκες από αυτό αγκαλιά με την μοναξιά σου… την οποία δεν θα μοιραστείς ποτέ με κανέναν γιατί τα κατάφερες!!!έφτιαξες την εικόνα σου!!! ελάχιστοι πια δεν βλέπουν μόνο  την εικόνα σου!  τόσο λίγοι που στο τέλος  η μοναξιά δεν θα σου αφήσει περιθώρια επιλογής!

VM@k66...

1 σχόλιο: