Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ένας άνθρωπος ανάμεσα στους πιθήκους! θα είναι πάντα Διαφορετικός...

ΠΙΑΣΤΗΚΑ ΣΚΟΙΝΙ ΚΟΡΔΟΝΙ     σκορδαλιά αυτό είναι και που το σώζει το σύστημα !!!
ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ ΜΠΑΓΑΣΑΣ 
ΒΑΡΕΘΗΚΑ κανένας ποιά δεν λέει να ξεκουνήσει !!!
Που να καταλάβουν 40 χρόνια πρίν...Απο έναν ''Άσιμο'' ? ''συνειδητά άσιμο''... από έναν Διαφορετικό Αυτοκαταστροφικό Άνθρωπο!  η κοινωνία πάντα θα πολεμά μισαλλόδοξα κάθε τι άγνωστο κάθε τι ακατανόητο για αυτήν!
  
Όταν κοιτάς μπροστά στο χρόνο είναι έξυπνο !!!(ειδικά όταν μ' αυτόν τον τρόπο κλέβεις τους συνανθρώπους σου) Όταν κοιτάς πολύ μπροστά είναι μάταιο!!!(ειδικά όταν μ' αυτόν τον τρόπο θέλεις να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου)

 Ποιός να καταλάβει και να αφομοιώσει τον ''Κοινωνικό δαρβινισμό'' του σήμερα.. ποιος να ξεχωρίσει  έναν άνθρωπο ανάμεσα στους πιθήκους! ποιος να αναρωτηθεί και ποιος κερατάς να ψάξει πως ίσως να ήταν αλλιώς...χρόνια τώρα στον βωμό της εξέλιξης το αδύναμο ζώο εξαφανίζεται!

Τρελός Άνθρωπος...χαίρομαι ιδιαίτερα που δίπλα στην λέξη ''τρελός'' συνήθως συμπληρώνουμε και την λέξη Άνθρωπος μα φοβάμαι πως τελικά η πρώτη λέξη της φράσης είναι συνθήκη για να ισχύει η δεύτερη!

Υ.Γ. 
VM@k66...

2 σχόλια:

  1. εγώ σαν απόγονος των "κροκανθρώπων" ήρθα εδώ στη γη μετενσαρκωθείς φυσικά και είδα ότι τον πλανήτη γη τον είχαν άλλοι. βρήκα τα λεφτά και τον αγόρασα. αλλα επειδή οι γνώμες διίστανται αν η γη είναι σφαίρα η ταψί, βρήκα τα λεφτά και αγόρασα και το ταψί! και άμα δε με πιστεύετε, έχω και αποδείξεις: απόδειξη για το ταψί και τιμολόγιο για τι σφαίρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας μοιάζει αστείο που ισχυρίζεται πως αγόρασε τον κόσμο και έχει και αποδείξεις???
    Μα δεν γελάτε με αυτούς που στα αλήθεια το πιστεύουν και το διατυμπανίζουν...
    Δεν σας καταλαβαίνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή