Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ !!!!

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Οι δάσκαλοι θα κάνουν και τους γυμναστές 

Κύριε ''Β. Κουλαιδή'' Θέλω Πόλυ να σας δω να κάνετε το μάθημα της φυσικής αγωγής! Σαν παιδαγωγός θα το γνωρίζεται φαντάζομαι! Λογικά θα εισάγετε στο παιδαγωγικό τμήμα και το μάθημα των πρώτων βοηθειών ! εκτός αν ξέρεται μαντζούνια αντιμετώπισης/πρόληψης τραυματισμών.
Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι δάσκαλοι και αν τελικά θα καταφέρουν να διδάξουν αυτό το μάθημα αλλά ξέρω τι θα κάνουμε εμείς!.....άντε γιατί το χετε ''γ@/σει'' πολύ το θέμα...
Η ποιότητα της Φυσικής Αγωγής έχει να κάνει με το ότι οι Κ.Φ.Α που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα σχολεία είναι προηγούμενων δεκαετιών(έχουν τελειώσει ‘’ακαδημία’’ και όχι το Τ.Ε.Φ.Α.Α.(έτσι διδάχτηκαν τότε έτσι κάνουν ακόμα σήμερα είναι φυσικό) μιας και μια ολόκληρη νέα γενιά Κ.Φ.Α. που έχουν εκπαιδευτεί άριστα είναι ανενεργή! ‘’Αλλά μη χάνουμε το δάσος δεν είναι αυτό το θέμα αυτά τα γνωρίζετε άλλωστε συμβαίνει σε όλους τους κλάδους…’’( Γιατί βάλατε γυμναστές στο νηπιαγωγείο το δημοτικό σας πείραξε??? Θα σας πω εγώ, γιατί εκεί είμαστε πιο φθηνοί !)
Είστε απαράδεκτος, τέτοιες σκέψεις δείχνουν πως προέρχεστε από άλλη δεκαετία και λυπάμαι ειλικρινά για τους πολιτικούς που έχω… σε κάθε ευκαιρία θα το φωνάζω !
Και μια πρόταση με αρκετό προβληματισμό ο οποίος αν σας διέκρινε δεν θα κάνατε αυτή την δήλωση…
‘’Και την δική σας θέση μπορεί να την καλύψει εύκολα ο υπουργός μα δεν είδα να παραιτείστε!!!’’
Υ.Γ.
Δλδ αν αύριο εμφανιστεί καποιος Γυμναστής στη θέση σας θα κάνω αριθμητική?
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου